Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με περισσότερα από 25 έτη εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής ξύλινων επίπλων, ο Γιάννης Βούλτσιος, διαμορφώνει τον δικό του εργοστασιακό χώρο στην Δράμα.

Το πάθος του για την ξυλουργική, μεταφράζεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων, που μεταμορφώνουν οποιοδήποτε χώρο και απαντούν στις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Από το 1995, πλήθος κατοικιών και γραφείων, έχουν επιλέξει κατασκευές μας, ενώ μας εμπιστεύθηκαν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες.

Η υψηλή αισθητική, η ποιότητα, η εξαιρετική εφαρμογή, η αντοχή, η ποικιλία και κυρίως η δυνατότητα κατασκευής ακόμα και της πιο ιδιαίτερης σύνθεσης, καθιστούν την εταιρεία σε μία από τις πιο αξιόλογες βιοτεχνίες, στην Ελλάδα.

Φιλοσοφία
Η δημιουργία ποιοτικών επίπλων με υψηλή αισθητική. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ειδικές κατασκευές που ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά ώστε να προσφέρουμε λύσεις με διάρκεια στον χρόνο.

Δυναμικό
Το εργοστάσιο επίπλων μας διαθέτει 1.000 τ.μ. για τον τομέα κατασκευής επίπλων, τα γραφεία και την έκθεση.

Συνδυάζουμε την μακροχρόνια εμπειρία των ξυλουργών μας, με την σύγχρονη τεχνολογία των μηχανημάτων που διαθέτουμε. Έτσι, δίνουμε πνοή στα έπιπλα που έχει φανταστεί ο κάθε πελάτης.